SBO|ZZP
Cateraar feesten partijen
workshops

BouwvakkersTelefoon
        010-2519828

U en het Internet

'Ik heb er niets mee' zeggen sommigen over het Internet. Toch heeft iedereen zo langzamerhand wel een computer in huis en daar had het gros van ons tien jaar geleden ook niet veel mee op.

De schoolgaande jeugd heeft het Internet nodig om projecten voor school uit te voeren en in hun vrije tijd doen ze niets anders dan chatten, mailen, gamen en surfen.

Vergelijkend onderzoek

Misschien doet u het zelf ook wel eens; het web afspeuren voor informatie over welke camera het beste is of waar een bepaald type televisie het goedkoopste is.
Vele bedrijven (klein en groot) presenteren zich op het Internet, soms alleen om 'erbij' te horen. Feit is dat u een extra communicatiemiddel heeft. Uw diensten kunt u aanbieden via het web maar ook e-mail uitwisselen met als afzender uw bedrijf.
www.pietersetimmerbedrijf.nl is toch wat anders dan www.chello.nl/~timmermanpieterse.

MKB Service maakt het u makkelijk en voordelig

Leden van SBO|ZZP kunnen kiezen uit vier pakketten, daarnaast zijn er nog extra opties mogelijk die u kunt toevoegen, uiteraard ook tegen gereduceerd tarief.

Domein plus mail (optie 01)

U heeft uw eigen domeinnaam, daar krijgt u een mailbox op zodat u professioneel mail kunt ontvangen, dit e-mailadres kunt u op uw briefpapier en visitekaartjes zetten. Thuis kunt u eenvoudig de mail ophalen.
Normale prijs: 65 euro per jaar
SBO|ZZP prijs: 39 euro per jaar

Domein | Mail | Presentatie (optie 02)

Naast de domeinnaam en mail maken wij voor u een pagina waaarop uw bedrijfsnaam staat, uw diensten en een foto. U kunt tekst aanleveren of een idee, dan schrijven wij een passende tekst voor u.
Als men uw domeinnaam intikt zien ze uw presentatie, men kan u vanuit de site mailen.
Normale prijs: 105 euro per jaar
SBO|ZZP prijs: 59 euro per jaar

Domein | Mail | Standaard Website (optie 03)

Als u meerdere pagina's wilt en veel foto's dan is een website daarvoor bij uitstek geschikt. Er kan een formulier in worden aangemaakt dat bezoekers kunnen invullen, hetgeen men invult krijgt u netjes in uw mailbox aangeleverd.
Normale prijs: eenmalig 450 euro en jaarlijks 105 euro
SBO|ZZP prijs: eenmalig 199 euro en jaarlijks 79 euro

Domein | Mail | Persoonlijke Website (optie 04)

Er wordt een professionele website gemaakt. Deze optie is geschikt als u al enige tijd een presentatie of eenvoudige website heeft die u wilt vervangen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een plan op, wij offreren u een vaste prijs.
Normale prijs: kosten website plus jaarlijks 105 euro
SBO|ZZP prijs: 40% korting op de website en jaarlijks 79 euro

Aanvullende opties

Wij kunnen elk project aan. U kunt het zo gek niet verzinnen. Als u de website zelf wilt onderhouden hebben wij daar een zeer eenvoudig en voordelig Nederlandstalig programma voor ontwikkeld.
Films, muziek, forums, chat en een fotoboek op uw website? Het is allemaal mogelijk. Ook heb beheer van een bestaande of nieuwe site kunt u ons toevertrouwen.
Ons uurloon is voor SBO|ZZP leden 40 euro (normaal 70 euro) en het eerste uur in een maand wordt niet in rekening gebracht. Kleine wijzigingen in uw site zijn daardoor in veel gevallen gratis.

Wat is inbegrepen?

Bij elke optie krijgt u:
gratis verhuizing als u al een domein heeft
gratis verplaatsing en setup huidige website als u al een site heeft
spam- en virusfilter
statistieken
gebruik meerdere e-mailadressen
webmail voor als u op vakantie uw mail wilt lezen en verzenden
doorzenden van e-mail naar een ander adres
aanmelden van de presentatie of website bij zoekmachines
vermelding op een ledenpagina
onbeperkte ruimte voor uw standaard of persoonlijke website
geen beperkingen aan dataverkeer
nooit toeslagen

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een pakket aanvragen? Neme dan contact op met MKB Service te Amsterdam: 020 - 612 98 78 of vul een FORMULIER in.

 


Sitemap